Miksi valita Huippusiivous?

Huippusiivous on kotisiivouksiin erikoistunut oululainen puhdistusalan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen laadukasta siivouspalvelua, positiivisella asenteella. Oululaista osaamista jo lähes kymmenen vuoden kokemuksella ja 100% tyytyväisyystakuulla.

Laadukkailla ammattilaisille suunnatuilla puhdistusaineilla säännöllisesti siistitty koti pysyy aina puhtaana ja raikkaana. Käytämme siivousaineita, jotka ovat hellävaraisia niin ympäristölle kuin työntekijöillemmekin.

Enemmän aikaa itsellesi!

Keskity rauhassa elämäsi tärkeimpiin asioihin ja jätä siivous meidän huoleksemme. Kuuntelemme toiveesi tarkalla korvalla ja räätälöimme siivouspalvelun juuri Sinun näköiseksi.

Aidosti puhdas koti

Kun saavut aidosti puhtaaseen kotiin, paikat näyttävät siistiltä ja koti on raikas ja hyväntuoksuinen. Huippusiivous tekee siivouspäivästä viikon parhaan päivän!

Tekstiilipesuri

Me tarjoamme edullisella vuorokausihinnalla vuokralle Kärcher tekstiilipesuria. Ammattikäyttöön tarkoitettu Kärcher Puzzi 8/1C -tekstiilipesurin vuokraaminen on helppoa ja nopeaa. Halutessanne voitte myös tilata Huippusiivouksen työntekijän hoitamaan tekstiilien pesun.

Tyytyväisyystakuu

jo lähes kymmenen vuoden kokemuksella. Sinä asiakkaana saat päättää siivouksen sisällön ja me toteutamme toiveesi parhaan kykymme mukaan.

Palvelumme ovat kotitalousvähennys kelpoisia.

Sesonkiviikkoina (viikot 25, 50-52) Hinnat voivat olla poikkeavia erikseen tilattuna. Mahdolliset poikkeavat hinnat ovat tiedusteltavissa asiakaspalvelusta. Puhelinnumero: 045 318 3529 (arkisin 8-16.30)

Palvelu Sopimusasiakas Erikseen tilattuna
Muutto- ja käyttöönottosiivoukset 39,90 €/h 45,00 €/h
Viikko- ja ylläpitosiivous 39,90 €/h 42,90 €/h
Ikkunoiden pesu 39,90 €/h 42,90 €/h
Tekstiilipesurin vuokraus 35,00 €/vuorokausi 50,00 €/viikonloppu
Laskukoonti (kotitalousvähennystä varten) 10,00 € -
Toimitilasiivous Pyydä tarjous -

Kilometrikorvaus 0,44€/km, mikäli asiakkaalle on matkaa yli 20km Haukiputaan Kellosta. Kilometrikorvaus peritään vain 20km yli menevästä kilometri määrästä. Reklamaatio tilanteissa otattehan yhteyttä vuorokauden kuluessa.