Miksi valita Huippusiivous?

Huippusiivous on kotisiivouksiin erikoistunut oululainen puhdistusalan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen laadukasta siivouspalvelua, positiivisella asenteella. Oululaista osaamista jo lähes kymmenen vuoden kokemuksella ja 100% tyytyväisyystakuulla.

Kun tilaat säännöllisen siivouksen ennen 30.4. saat kaupan päälle 1 extra tunnin. Käytä extra tunti vaikka uunin siivoukseen tai ikkunanpesuun!

Enemmän aikaa itsellesi!

Keskity rauhassa elämäsi tärkeimpiin asioihin ja jätä siivous meidän huoleksemme. Kuuntelemme toiveesi tarkalla korvalla ja räätälöimme siivouspalvelun juuri Sinun näköiseksi.

Aidosti puhdas koti

Kun saavut aidosti puhtaaseen kotiin, paikat näyttävät siistiltä ja koti on raikas ja hyväntuoksuinen. Huippusiivous tekee siivouspäivästä viikon parhaan päivän!

Laadukkailla

ammattilaisille suunnatuilla puhdistusaineilla säännöllisesti siistitty koti pysyy aina puhtaana ja raikkaana. Käytössämme on ekologiset siivousaineet.

Tyytyväisyystakuu

jo lähes kymmenen vuoden kokemuksella. Sinä asiakkaana saat päättää siivouksen sisällön ja me toteutamme toiveesi parhaan kykymme mukaan.

Palvelumme ovat kotitalousvähennys kelpoisia.

Sesonkiviikkoina (viikot 25, 51-52) Hinnat voivat olla poikkeavia erikseen tilattuna. Mahdolliset poikkeavat hinnat ovat tiedusteltavissa asiakaspalvelusta.

Palvelu Sopimusasiakas Erikseen tilattuna
Viikko- ja ylläpitosiivous 39,90 €/h 42,90 €/h
Ikkunoiden pesu 39,90 €/h 42,90 €/h
Laskukoonti (kotitalousvähennystä varten) 10,00 € -
Muutto- ja käyttöönottosiivoukset Pyydä tarjous Pyydä tarjous
Toimitilasiivous Pyydä tarjous Hinnat alkaen 40€/h

Kilometrikorvaus 0,44€/km, mikäli asiakkaalle on matkaa yli 20km Haukiputaan Kellosta. Kilometrikorvaus peritään vain 20km yli menevästä kilometri määrästä.

Facebook

Tykkää Facebookissa!

Instagram

Seuraa Instagramissa!