Aitoa puhtautta laatutuotteilla ja ammattilaisen metodeilla

Käytämme työssämme korkealaatuisia ja tehokkaita, ammattilaiskäyttöön suunnattuja siivousaineita, jotka ovat hellävaraisia niin ympäristölle kuin työntekijöillemmekin. Ammattitaitoiset siivoojamme tuntevat alan uusimmat ja parhaimmat metodit, joilla kotisi tai yrityksesi toimitilat saadaan kiiltävän puhtaaksi.


Monipuolinen palveluvalikoimamme kattaa muutto- ja käyttöönottosiivoukset, kotitalouksien viikkosiivoukset, toimitilasiivoukset sekä ikkunoiden pesun. Lisäksi vuokraamme asiakkaillemme tehokasta tekstiilipesuria. Asiakkaitamme ovat sekä yksityiset kotitaloudet että yritykset Oulun seudulla.

Tilaa lahjakortti!

Tutustu alta palveluihimme

 • Ikkunoiden pesu

  Jätä ikkunoiden pesu Huippusiivouksen ammattilaisten hoidettavaksi ja nauti vapaa-ajastasi. Pesemme ja puhdistamme ikkunat sekä yksityis- että yritysasiakkaille Oulussa ja lähialueilla.

  Lue lis√§√§ 
 • Viikko- ja yll√§pitosiivous

  Huippusiivous tekee siivouspäivästä heittämällä viikon parhaan päivän. Palvelemme ylläpito- ja viikkosiivouksissa Oulun seudun kotitalouksia nyt jo yli 10 vuoden kokemuksella ja aina iloisella asenteella.

  Lue lis√§√§ 
 • Muutto- ja k√§ytt√∂√∂nottosiivoukset

  Huippusiivous tekee muuttamisesta piirun verran vaivattomampaa. Huolehdimme käyttöönotto- ja muuttosiivoukset puolestasi huolellisesti joka nurkan puhdistaen.

  Lue lis√§√§ 
 • Porrassiivous

  Huippusiivous tekee porrassiivoukset ammattitaidolla taloyhtiöille Oulussa ja lähialueilla. Pidämme yhteiset tilat siistissä kunnossa. Osaavien siivoajiemme käden jäljestä nauttivat niin talon asukkaat kuin vieraatkin.

  Lue lis√§√§ 
 • Sesonkisiivous

  Kokonaisvaltainen sesonkisiivous Oulussa ja lähialueilla Huippusiivouksen kattavaan palveluvalikoimaan kuuluu myös sesonkisiivous. Palvelualueemme kattaa Oulun seudun lähialueineen.

  Lue lis√§√§ 
 • Toimitilasiivous

  Huippusiivous tarjoaa monipuoliset siivouspalvelut yritysten tarpeisiin. Hoidamme toimitilasiivoukset säännöllisenä sopimustyönä sekä yksittäisinä tilauksina toiveidesi mukaisesti. Palvelualueemme kattaa Oulun seudun lähialueineen.

  Lue lis√§√§ 

Tekstiilipesurin vuokraus

Huippusiivous tarjoaa laadukkaan tekstiilipesurin vuokrausta asiakkailleen Oulun seudulla. Ammattitason pesuri puhdistaa sohvat, matot, auton penkit ja muut tekstiilipinnat tehokkaasti mutta hellävaraisesti pintoja vahingoittamatta. Lue lisää ja ota meihin yhteyttä, niin sovitaan pesurin vuokrauksesta!

Lue lisää

Tilaa palvelut ottamalla yhteyttä

Panosta elämisen laatuun ja ulkoista kodin ja toimitilojen siivoustyöt puhdistusalan ammattilaiselle! Huippusiivous huolehtii puhtaanapidosta erinomaisella hinta-laatusuhteella. Muistathan myös, että kotonasi tai vapaa-ajan asunnollasi toteutetut siivouspalvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

 Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä kertoaksesi kuinka voimme palvella juuri sinua. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostitse sekä sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen välityksellä. Halutessasi voit myös soittaa, vastaamme puheluihimme aina, kun työkiireiltämme ehdimme.

Yhteystiedot