Tekstiilipesurin vuokraus

Laadukkaan tekstiilipesurin vuokrausta Oulun seudulla

Huippusiivous tarjoaa laadukkaan tekstiilipesurin vuokrausta asiakkailleen Oulun seudulla. Ammattitason pesuri puhdistaa sohvat, matot, auton penkit ja muut tekstiilipinnat tehokkaasti mutta hellävaraisesti pintoja vahingoittamatta. Lue lisää ja ota meihin yhteyttä, niin sovitaan pesurin vuokrauksesta!

Yhteystiedot 

Raikasta puhtautta kaikille tekstiilipinnoille

Raikasta puhtautta kaikille tekstiilipinnoille

Onko kangassohvassasi tahroja tai pinttynyttä likaa? Kaipaisivatko matot kunnon puhdistusta? Tekstiilipesurin avulla puhdistat kodin tekstiilipinnat uuden veroisiksi ja raikkaan puhtaiksi! Tehokas tekstiilipesuri pesee ja puhdistaa vaikeatkin tahrat ja pinttyneen lian lähes kaikista kodin tekstiileistä, kuten sohvista ja nojatuoleista, matoista sekä auton istuimista ja verhoiluista pintoja vahingoittamatta.


Asiakkaan toiveen mukaan voimme sopia myös puhdistuksen toteuttamisesta meidän toimestamme. Puhdistustyön hinta sovitaan tapauskohtaisesti.

Kysy lisää 

Kärcher Puzzi 10/1 -tekstiilipesuri puhdistaa hellävaraisen tehokkaasti

Kärcher Puzzi 10/1 -tekstiilipesuri puhdistaa hellävaraisen tehokkaasti

Vuokraamme ammattikäyttöön suunniteltua Kärcher Puzzi 10/1 -tekstiilipesuria, joka toimii painehuuhteluperiaatteella. Pesuri suihkuttaa vesi- ja pesuaineliuoksen pestävälle tekstiilille, jonka jälkeen se imee veden ja irtoavan lian takaisin säiliöön. Käsittely ei jätä pestävää tekstiiliä märäksi, vaan käsitelty pinta on heti pesun jälkeen raikas ja lähes kuiva.

 

Painehuuhteluperiaatteella toimivan tekstiilipesurin suurin etu verrattuna höyrypesuriin tai painepesuriin on se, että se ei vain irrota likaa, vaan myös imee sen säiliöön. Tämä takaa raikkaan ja taatusti puhtaan lopputuloksen kaikenlaisiin tekstiiliverhoiluihin.

Muut siivouspalvelut 

 Pesuri vuokralle edullisella vuorokausihinnalla

Pesuri vuokralle edullisella vuorokausihinnalla

Tarjoamme tekstiilipesurin vuokralle hintaan 35 ‚ā¨/vuorokausi tai 50,00 ‚ā¨/viikonloppu.


Tiedustele vapaita vuokra-aikoja ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse, yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse. Vastaamme mielellämme myös kaikkiin pesuria koskeviin kysymyksiisi ja opastamme tarvittaessa sen käytössä. 

 

Pesurin vuokraehdot

Yhteydenotto

 

Yhteydenottolomake