Porrassiivous

Porrassiivoukset ammattitaidolla taloyhtiöille Oulussa ja lähialueilla

Huippusiivous tekee porrassiivoukset ammattitaidolla taloyhtiöille Oulussa ja lähialueilla. Pidämme yhteiset tilat siistissä kunnossa. Osaavien siivoajiemme käden jäljestä nauttivat niin talon asukkaat kuin vieraatkin.

Ota yhteyttä
Porrassiivoukset osaavilta tekijöiltä

Porrassiivoukset osaavilta tekijöiltä

Taloyhtiön yhteiset tilat pysyvät hyvässä kunnossa, kun annat siivouksen osaavien tekijöidemme käsiin. Meiltä löytyy pitkä kokemus siivouksista mitä erilaisimmissa tiloissa, ja annamme kaikille palveluillemme tyytyväisyystakuun. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen palveluumme, me korjaamme asian!

Huolehdimme luotettavasti siit√§, ett√§ niin porrask√§yt√§v√§t, aulat kuin esimerkiksi kellaritilatkin ovat siistit ja mukavat k√§ytt√§√§. Imuroimme matot, pesemme lattiat, pyyhimme kaiteet puhtaiksi, tyhjenn√§mme roska-astiat ‚ąí vain joitakin rutiinit√∂it√§mme mainitaksemme. K√§ymme huolellisesti l√§pi pitk√§n listan yhteisten tilojen siisteyden kannalta olennaisia asioita.¬†

Porrassiivousten lisäksi ammattilaisemme huolehtivat muutto- ja käyttöönottosiivouksista, viikko- ja toimitilasiivouksista,  ikkunoiden pesusta, toimitilasiivouksista sekä sesonkisiivouksista. Lisäksi vuokraamme tehokasta tekstiilipesuria ja tarjoamme tekstiilipuhdistuspalveluita.

Kaikki siivouspalvelumme
Tarpeisiisi räätälöityä palvelua

Tarpeisiisi räätälöityä palvelua

Jokainen taloyhtiö on hieman erilainen. Räätälöimmekin palvelumme tarpeidesi mukaan. Tulemme mielellämme paikan päälle tutustumaan tiloihin, jonka jälkeen laadimme täsmällisen palvelukuvauksen.

Saat meiltä:

  • portaiden, k√§yt√§vien ja yleisten tilojen siivouksen s√§√§nn√∂llisesti tai sovittaessa
  • koulutetut ja ammattinsa osaavat siivoojat
  • yst√§v√§llist√§ palvelua
  • mutkatonta yhteisty√∂t√§
  • kiinte√§n kuukausihinnan.

Kun työ on suunniteltu huolella, pysyvät yhteiset tilat siisteinä vuodenajasta riippumatta. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää palveluistamme!

Pyydä tarjous porrassiivouksesta!

Pyydä tarjous porrassiivouksesta!

Tarjoamme laadukasta porrassiivouspalvelua Oulussa ja lähialueilla. Huolehdimme sujuvasti niin säännöllisestä ylläpitosiivouksesta kuin suursiivouksistakin. Tilaa maksuton kartoitus jo tänään! Tavoitat meidät helposti esimerkiksi sähköpostitse tai jättämällä yhteystietosi lomakkeella. Vastaamme myös puheluihin aina kun vain siivoukselta ehdimme. 

Katso yhteystietomme tästä

Yhteydenottolomake