Toimitilasiivous

Palvelemme toimitilasiivouksissa Oulussa ja lähialueilla

Huippusiivous tarjoaa monipuoliset siivouspalvelut yritysten tarpeisiin. Hoidamme toimitilasiivoukset säännöllisenä sopimustyönä sekä yksittäisinä tilauksina toiveidesi mukaisesti. Palvelualueemme kattaa Oulun seudun lähialueineen. Ota yhteyttä ja kerro millaista siivouspalvelua yrityksesi tarvitsee!

Yhteydenotto

Säännöllinen toimitilasiivous pitää yrityksesi imagon kirkkaana

Säännöllinen toimitilasiivous pitää yrityksesi imagon kirkkaana

Töihin on mukava tulla, kun toimitilat ovat viihtyisät ja sisäilma raikas, eikö totta? Puhtaissa tiloissa myös asiakkaat viihtyvät paremmin ja mielikuva yrityksestäsi kirkastuu. Säännöllisesti toteutettu toimitilan ylläpitosiivous varmistaa, että tilat ovat aina siistit ja puhtaat.

Oli kyseessä sitten toimisto, myymälä, ravintola, vastaanotto, tuotantotila, virasto tai mikä tahansa muu toimitila, Huippusiivous hoitaa tilan puhtaanapidon toiveitasi tarkalla korvalla kuunnellen. Yli 10 vuoden siivousalan kokemuksella otamme huomioon tilojen yksilölliset erityispiirteet, ja suunnittelemme siivouksen niiden asettamien vaatimusten mukaisesti. Tavoitteena on juuri sinun tarpeitasi vastaavan toimitilasiivouksen toteuttaminen.

Muut siivouspalvelut

Säännöllinen toimitilasiivous pitää yrityksesi imagon kirkkaana Töihin on mukava tulla, kun toimitilat ovat viihtyisät ja sisäilma raikas, eikö totta? Puhtaissa tiloissa myös asiakkaat viihtyvät paremmin ja mielikuva yrityksestäsi kirkastuu. Säännöllisesti toteutettu toimitilan ylläpitosiivous varmistaa, että tilat ovat aina siistit ja puhtaat.   Oli kyseessä sitten toimisto, myymälä, ravintola, vastaanotto, tuotantotila, virasto tai mikä tahansa muu toimitila, Huippusiivous hoitaa tilan puhtaanapidon toiveitasi tarkalla korvalla kuunnellen. Yli 10 vuoden siivousalan kokemuksella otamme huomioon tilojen yksilölliset erityispiirteet, ja suunnittelemme siivouksen niiden asettamien vaatimusten mukaisesti. Tavoitteena on juuri sinun tarpeitasi vastaavan toimitilasiivouksen toteuttaminen.  Muut siivouspalvelut Toiveisiisi räätälöity siivouspalvelukokonaisuus

Toiveisiisi räätälöity siivouspalvelukokonaisuus

Täsmällisen ylläpitosiivouksen lisäksi palveluun voidaan toiveidesi mukaisesti sisällyttää myös esimerkiksi tiskien hoitaminen, kukkien kastelu, ikkunoiden pesu tai tekstiilipintojen puhdistus. Palvelemme jokaista asiakastamme yksilöllisesti, ja yhdessä rakennamme tarpeidesi mukaisen palvelukokonaisuuden. Tarpeidenne muuttuessa me myös joustamme.

Käytämme työssämme tehokkaasti mutta hellävaraisesti puhdistavia, ammattilaiskäyttöön suunnattuja puhdistusaineita ja -välineitä, jotka ovat vaarattomia niin ympäristölle kuin työntekijöillemmekin. Halutessanne käytämme toimitiloissanne ainoastaan hajusteettomia tuotteita. Panostamme aina asiakaslähtöiseen ja vastuulliseen palveluun.

Meiltä saa myös lahjakortteja!

 Pyydä kilpailukykyinen tarjous toimitilojesi puhtaanapidosta

Pyydä kilpailukykyinen tarjous toimitilojesi puhtaanapidosta

Kun etsit luotettavaa puhtausalan yritystä huolehtimaan yrityksesi toimitilojen puhtaanapidosta, käänny puoleemme. Huippusiivous palvelee iloisella asenteella ja yli 10 vuoden kokemuksella.

Pyydä kilpailukykyinen tarjous toimitilasiivouksesta ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse tai jättämällä yhteydenottopyynnön sivuiltamme löytyvällä lomakkeella. Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin mahdollisimman nopeasti. 

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake