Sesonkisiivous

Kokonaisvaltainen sesonkisiivous Oulussa ja lähialueilla

Huippusiivouksen kattavaan palveluvalikoimaan kuuluu myös sesonkisiivous. Palvelualueemme kattaa Oulun seudun lähialueineen.

Tutustu tällä sivulla tekemäämme suursiivoukseen ja ota meihin yhteyttä! Teemme myös yksittäisiä siivouksia tarpeidesi mukaan. 

Yhteydenotto

Juhla- ja sesonkisiivoukset ammattitaidolla

Juhla- ja sesonkisiivoukset ammattitaidolla 

Yrityksemme hoitaa joulu-, juhannus-, rippijuhla-, valmistujais-, pääsiäis-, sekä muut juhla- ja sesonkisiivoukset vankalla ammattitaidolla. Olemme tarkan työn tekijöitä, joten voit olla varma, että pieninkään nurkka ei jää putsaamatta siivouksemme jäljiltä.

Käytössämme on monipuolinen työvälineistö sekä korkealaatuiset puhdistusaineet, jotka takaavat erinomaisen lopputuloksen eli raikkautta hohtavan ja siistin tilan. 


On sanomattakin selvää, että puhtaus on ehdoton edellytys juhlallisen tilan aikaansaamiselle. Olkoon kyse rippi- tai valmistujaisjuhlasta, me pidämme huolen, että juhlatila on upeassa kunnossa lattiasta kattoon.

Tutustu muihin siivouspalveluihimme 

Yksittäiset siivoukset tarpeidesi mukaan

Yksittäiset siivoukset tarpeidesi mukaan

Tarvitsetko osaavaa siivoojaa hoitamaan saunan pesun? Olisiko aika putsata seinien pinnat? Meiltä voit tilata kokonaisvaltaisen suursiivouksen tai yksittäisiä siivouksia, joita voivat olla muun muassa:

  • Uunin puhdistus
  • Saunan pesu
  • Sis√§kattopinnan puhdistus
  • Sein√§pinnan puhdistus
  • Verhojen vaihtaminen

Meille on tärkeää tarjota asiakaslähtöistä palvelua. Räätälöimme siis joustavasti siivouspalvelumme yksilöllisten toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. 

Tiedätkö, että meiltä saat myös lahjakortteja? Voit siis ostaa lahjaksi yksittäisen siivouksen ystävällesi tai läheisellesi. Tämä arkea helpottava ja aikaa säästävä lahja on takuulla monelle mieleinen.

Kysy lisätietoja

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous sesonkisiivouksesta!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous sesonkisiivouksesta! 

Ota yhteyttä Huippusiivoukseen ja pyydä meiltä tarjous tarvitsemastasi sesonkisiivouksesta! Olemme yli 10 vuoden työkokemuksella palveleva puhtausalan yritys, joten voit luottaa osaavaan työskentelyymme kohteessa kuin kohteessa. Meille mikään siivoustyö ei ole liian pieni tai suuri toteutettavaksi. Palvelemme sinua mielellämme kaikissa siivoustarpeissasi.

Meihin saat yhteyden sähköpostitse tai jättämällä yhteydenottopyynnön sivuiltamme löytyvällä lomakkeella. 

Yhteystietoihin

Yhteydenottolomake