Ikkunoiden pesu

Ikkunoiden pesu ammattilaisen tapaan Oulussa ja lähialueilla

Jätä ikkunoiden pesu Huippusiivouksen ammattilaisten hoidettavaksi ja nauti vapaa-ajastasi. Pesemme ja puhdistamme ikkunat sekä yksityis- että yritysasiakkaille Oulussa ja lähialueilla, kuten Kempeleessä, Iissä ja Oulunsalossa. Lue lisää ja tilaa ikkunanpesu ottamalla meihin yhteyttä.

Yhteystiedot 

Kirkkaat ikkunat avaimet käteen -palveluna

Kirkkaat ikkunat avaimet käteen -palveluna

Onko taas se aika vuodesta, kun ikkunat kaipaisivat kunnon pesua ja puunausta? Huippusiivous hoitaa homman ammattilaisen taidolla ja tehokkuudella. Puhtaat ikkunat kirkastavat maailmasi ja lisäävät kotisi sekä toimitilasi viihtyisyyttä merkittävästi. Takaamme työllemme aina 100 % tyytyväisyystakuun – varmistamme täydellisen puhtaat ja taatusti raidattomat ikkunat.


Hyödynnämme ikkunoiden pesussa ammattilaiskäyttöön suunnattuja, tehokkaita mutta hellävaraisia puhdistusaineita ja hyviä välineitä. Tuomme kaikki työhön tarvittavat tuotteet mukanamme ja hoidamme muutenkin homman alusta loppuun asti. Saat siis kotisi tai toimitilasi ikkunoiden pesun meiltä vaivattomasti avaimet käteen -palveluna.

Muut siivouspalvelumme 
Mitä ikkunoiden pesu sisältää?

Mitä ikkunoiden pesu sisältää?

Kun tilaat ikkunanpesun meiltä, kaikki tarvittavat pesuaineet ja -välineet kuuluvat aina työn tuntihintaan. Palvelu sisältää:

  • Kaikkien sovittujen ikkunoiden lasipintojen täsmällisen puhdistamisen
  • Mahdollisten sälekaihtimien kuivapyyhinnän
  • Ikkunoiden puitteiden ja ikkunalautojen pyyhkimisen
  • Lattioiden suojaamisen pesun ajaksi
  • Parveke- ja terassilasien pesun sopimuksen mukaisesti.

Ikkunoiden pesu muun siivouksen yhteydessä tai erikseen tilattuna palveluna

Ikkunoiden pesu muun siivouksen yhteydessä tai erikseen tilattuna palveluna

Ikkunoiden pesu voidaan sisällyttää toiveesi mukaan esimerkiksi viikkosiivoukseen, toimitilasiivoukseen tai muutto-/käyttöönottosiivoukseen. Voit myös tilata ikkunoiden pesun erillisenä palveluna – juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii.


Tarjoamme ikkunapesun edulliseen tuntihintaan 42,90 €/h sopimusasiakkaille ja 45 €/h erikseen tilattuna palveluna.


Tilaa ikkunoiden pesu ottamalla meihin yhteyttä. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostitse sekä sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen välityksellä. Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin nopeasti. Halutessasi voit myös tavoitella meitä puhelimitse, vastaamme aina kun vain työltämme ehdimme.

Tilaa ikkunapesu

Yhteydenottolomake